Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Od 9 lat jestem szczęśliwym posiadaczem E61 530d 2004r. Auto przeszło sporo retro fitów, z grubszych rzeczy między innymi: lampy LCi przód oraz tył z LM2, w pierwszej fazie Mulf2 High Basis z USB ale po drugim wywaleniu się CCC wjechało NBT od eFki, panel klimy z powodu modernizacji na NBT przy okazji przyciski od PDC oraz grzania również od wersji LCi. Jeszcze kilka wizualnych rzeczy które mogą się podobać ale nie muszą. Wszystko we własnym zakresie włącznie z kodowaniami.

Od miesiąca jestem z kolei szczęśliwym posiadaczem F11 530xd 2014r. Na auto mam kilka pomysłów które chciałbym zrealizować jak najszybciej tylko muszę zapoznać się z Esysem oraz zdobyć schematy. W pierwszej kolejności chcę zamontować hak elektryczny który już czeka w garażu na montaż( złamana stopa musi się zrosnąć ), wymiana ambiente i jeszcze kilka pierdoł.

Pozdrawiam

---------

raf1k

• Administrator
Opublikowano

Cześć! Zachęcam do aktywnego uczestnictwa na forum  🙂 

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano

Jeśli będę w stanie pomóc to oczywiście, że będę się aktywnie udzielać 🙂

• Lubię to! 1