Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór. Mam na imię Robert. Mieszkam w mieście które słynie ze „Złotego Pociągu” oraz „biedaszybów” 😅 Parę dni temu, po prawie trzydziestu wiosnach które niedługo przeżyję  będąc przez ten czas „hejterem marki BMW”, nadszedł ten dzień kiedy to wstałem rano i poczułem, że dorosłem do tego aby stać się posiadaczem samochodu marki BMW 😆 Kiedy szukałem informacji nt. kodowania oraz diagnostyki E39 trafiłem tu na forum i postanowiłem zarejestrować się tutaj zwłaszcza, że wywodzę się z czasów gdzie fora internetowe były jedynymi dostępnymi skarbnicami wiedzy i nie popieram aktualnego trendu zamykania for i przechodzeniu na np. grupy na FB. Liczę na miłe przyjęcie tu na forum oraz na to, że dzięki Wam nauczę się sprawnie używać INPA czy ISTA 🙂

• Super 1

• Administrator
Opublikowano

Cześć i zachęcam do aktywnego uczestnictwa 😀

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witamy serdecznie.

Jak widac, wiekszosc z nas rowniez preferuje forum niz FB

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 21.06.2024 o 09:36, TuneX_Automotive napisał(a):

Witamy serdecznie.

Jak widac, wiekszosc z nas rowniez preferuje forum niz FB

Najwyraźniej duża część ludzi jest starszej daty gdzie jedynymi skarbnicami wiedzy były fora 😉 Szkoda tylko że po czasie spora część for poznikała wraz z całą skarbnicą wiedzy zbieraną latami 😕 😢