Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Siemanko !

PelsonBMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim 🙂 , mam nadzieję że forum się rozwinie , kiedyś mieliśmy swoje klubowe (10 lat temu) którego byłem administratorem , niestety ludziom pozmieniały się priorytety i złożyło się tak, że forum jak i klub upadły ale sentyment pozostał. 

Z grubsza o sobie 🙂 

Lakiernik samochodowy z ponad 15 letnim stażem, motocyklista i strażak 🙂 , z hobby ? - wszelkiego rodzaju diagnostyki , chiptuning , mechanika , swapy itd 🙂 , jeśli komuś trzeba strugnąć mapkę do auta albo wyłączyć  DPF EGR NOX LAMBDY IMMO OFF itp to pisać śmiało , w miarę mojej wiedzy postaram się pomóc 🙂 . 

Z wszelkimi autami mam do czynienia od urodzenia , nie mniej jednak sentyment oraz zamiłowanie do BMW jest najsilniejsze spośród wszystkich marek mimo tego że nie są idealne 🙂

Swoje auta naprawiam sam, kolegom, znajomym , rodzinie a czasem i przypadkowym osobom. 

W swojej kolekcji posiadam

E61 2005r 2.5d dłubnięte z 168 KM na 250 KM

E46 1.9 daily z przeznaczeniem na tanie śmiganie 😛

E36 2.8 Cabrio które odbudowałem od podstaw 🙂 

zdjęcia wrzucę jak znajdę w czeluściach mojego zaśmieconego komputera 😄 ewentualnie wrzucę prosto z telefonu 🙂

Pozdrawiam !

• Lubię to! 2

Opublikowano

Niestety w dobie Facebooka fora mają przechlapane ... Aczkolwiek forum ma jedną wielką zaletę . Jeśli coś tu było to już tu zostanie :) 

• Lubię to! 2
Opublikowano
4 minuty temu, PelsonBMW napisał:

Niestety w dobie Facebooka fora mają przechlapane ... Aczkolwiek forum ma jedną wielką zaletę . Jeśli coś tu było to już tu zostanie 🙂

To prawda, według mnie dziwne czasy nastały hehe 😀 forum, to forum ma to coś 😉

• Lubię to! 2