Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie jak ma uzupełnić profil.

Utworzyłem nowy temat z prezentacją swojego auta i dalej to samo.

bimmer1.PNG

bimmer2.PNG

Opublikowano

Twój temat z prezentacją auta jest normalnie widoczny.

Ten pasek procentowy to tylko informacja dotycząca pustych pól do uzupełnienia i nie jest zobowiązująca, jak zresztą same pola. Traktuj to bardziej, jako możliwie przydatne informacje dla innych użytkowników forum do np. kontaktu z Tobą na podstawie miejscowości. Po wypełnieniu pól, które masz odhaczone wskaźnik wskazuje 50% i to normalne. U mnie też tak jest pomimo, że nie mam wpisanej strony internetowej, ani numeru, jak Ty. Może to rzeczywiście błąd i musiałby przyjrzeć się temu @DracoBlue, ale nie jest to coś czym powinieneś się przejmować i nie przeszkadza to w odblokowaniu pełnej funkcjonalności forum.

-E21🖤E30🖤E36🖤E46🖤E90🖤-

Opublikowano

Rozumiem teraz.

Dziękuję bardzo za odpowiedź.

• Administrator
Opublikowano

Cześć, klikasz przycisk niebieski uzupełnij profil i uzupełniasz dane, jeśli nie chcesz uzupełniać kliknij "zrezygnuj" i przestanie się wyświetlać ten pasek

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano

Dziękuję za informację. Myślałem, że po uzupełnieniu danych obowiązkowych mój profil będzie uzupełniony w 100%.