Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Zenec Z-E3215, problem z bluetooth i aktualizacją, pytanie o nowy sprzęt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktoś korzystał z Zenec Z-E3215? Mam problem z aktualizacją, wrzucam na pendrive, podłączam do huba USB, wchodzę w ustawienia i przechodzę do aktualizacji ale gdy dojdzie do 100% to stoi i nic się nie dzieje. Głównym problemem jest puszczanie muzyki przez Bluetooth, ponieważ po połączeniu z telefonem i włączeniu na nim muzyki od razu wyrzuca mnie i rozłącza w radiu z Bluetooth. Myślałem że aktualizacja pomoże ale nie mogę jej zrobić. Jest jakaś możliwość dostania się bezpośrednio do systemu operacyjnego żebym mógł sobie poszperać? Wiem że jest tam Windows CE 5 bo raz miałem błąd który ciągle wyświetlał błąd windowsowy i potrzebne było wgranie aktualizacji na kartę SD i włożenie jej w miejsce aktualnej karty SD z nawigacją, przez co przy włączeniu radia włączało się okno z aktualizacją, niestety tym razem to nie działa, po włączeniu radia od razu włącza się do strony głównej. Ewentualnie jaki odtwarzacz mógłbym zakupić w jego miejsce?