Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Prosze o pomoc w zakodowaniu ccc z innego auta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Padło mi radio ccc całkowicie zakupiłem ccc z innego auta potrzebuje szczegółowej instrukcji jak to zrobić ppnieważ laptopa z programami posiadam.

Opublikowano

Najpierw to jakieś przywitanie 😆a nie od razu daj daj 

Musisz mieć icom i adapter most ,resztę robisz inpa p 

• Lubię to! 1
Opublikowano
W dniu 9.08.2024 o 19:33, pioteror13 napisał(a):

,resztę robisz inpa p 

miałeś pewnie na myśli ISTA/P, tak tylko zwróciłem uwagę zanim kolega zacznie szukac jakiejś magicznej inpy 🙂

Opublikowano
40 minut temu, Texar napisał(a):

miałeś pewnie na myśli ISTA/P, tak tylko zwróciłem uwagę zanim kolega zacznie szukac jakiejś magicznej inpy 🙂

Tak literówka ,tylko jak się nie ma stabilizatora napięcia ,icoma ,most to sobie można odpuścić od razu ,no przynajmniej trzeba mieć stabilizator jak chce się zrobić połowiczne kodowanie bez navi 

Opublikowano

Do dzialania radia w aucie wystarczy tylko zakodowac, nie musisz flashowac i dopisywac VIN.

Standardowy kabel kdcan bedzie wystarczajacy do tego.

Jednostka bedzie dzialala prawidlowo bez flashowania,

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl

Opublikowano
5 godzin temu, pioteror13 napisał(a):

Tak literówka ,tylko jak się nie ma stabilizatora napięcia ,icoma ,most to sobie można odpuścić od razu ,no przynajmniej trzeba mieć stabilizator jak chce się zrobić połowiczne kodowanie bez navi 

do samego kodowania nie musi miec ani icoma, ani stabilizatora, ani adaptera most

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl