Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

samozapalające się postojowki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę tutaj ponieważ mam problem ze swoim autem jakim jest bmw e46. Jaki czas temu dołożyłem ringi LED i po upływie 3-4 dni pojawił się problem ponieważ auto na postoju samo zapala sobie światła postojowe, robi to nieregularnie bo raz zapali a raz minie trochę czasu i dopiero po jakimś czasie tak się dzieje. Stąd moje pytanie czy może ktoś też tak miał i wie jak rozwiązać problem. Dodam że dzieje się to gdy auto stoi wyłączone oraz zamknięte Pozdrawiam 

Opublikowano

Kiedyś miałem taki problem ,dużo lat do tyłu.

Problemem były właśnie ringi ,kupiłem wtedy drugie cotton eye i było ok. 

Z tymi pierwszymi już nie sprawdzałem co było nie tak bo były kupione za parę groszy. 

Światła zapalały się same ,czasem na kilka minut ,czasem na godzinę po czym gasły. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

tylko teraz pytanie dlaczego świecą jak światła są na pozycji 0 i zgaszone plus zamknięte auto więc wydaje mi się że nie powinno być tam żadnego prądu. Mogę się oczywiście mylić bo w elektryce to ja nie siedzę za dużo 

Opublikowano

Ja tego już nie sprawdzałem ,to było 10 lat temu jak miałem takie auto ,pamiętam tylko że problem był identyczny ,po zamontowaniu ringów idealnie dopasowanych i wykonanych wtedy zapłaciłem 250 zł a te chińskie 60zl i był problem. 

Opublikowano

No i tutaj bym się z tobą zgodził, zamówiłem z aliexpress jakieś za 70 zl chwilę pochodziły i zaczął się właśnie ten problem, wezmę to pod uwagę i może faktycznie lepiej dołożyć więcej i kupić jakieś lepsze oryginalne. Dziękuję bardzo za pomoc