Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

BimmerTech - Forum BMW

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Logowanie odbywa się przy użyciu adresu e-mail, nie nazwy użytkownika.

Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Problem z dobraniem maglownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam maly problem bo chce kupić oryginalną nową maglownice ale mam problem z numerem części, gdy wpisuje moj numer części który mam w aucie nie ma części o takim numerze. 32106756605 lub 6765605.07 . Czy moze ktos powiedzieć jaka maglownica (jaki numer czesci ) zastąpił ta którą ja mam na aucie . Znalazlem jescze na autodoc . Pisałem do sklepu z częściami bmw i wyslalem zapytanie czy ta konkretnie część bedzie pasować do mnie wedle VIN pokazuje ten numer(drugie zdiecie) i odpisali ze o tym numerze nie pasuje do mnie , i w tym momencie juz calkowicie zgupialem. Jesli ktos jest w stanie pomóc moj Vin PU96504

Screenshot_20241201134619.png

Screenshot_20241201142026.png

Bylo E36 320i Coupe

Polish_20240920_133428657_Easy-Resize.com.jpg

Jest E92 330i

IMG_20220327_143500.jpg

Opublikowano
  • Administrator

image.png

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano
  • Autor

No właśnie mi to samo wychodzi wiec niewiem czemu na stronie bmw stwierdzili ze ta część nie pasuje do mojego auta 

Bylo E36 320i Coupe

Jest E92 330i

IMG_20220327_143500.jpg

Opublikowano
  • Administrator

Zapytaj Macieja z czescidobmw.pl on z pewności doradzi odpowiednią, ponieważ ma dużą wiedzę z zakresu BMW.

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano

Nie lepiej ci ją zregenerować ? Kupować nowy ori to trochę droga zabawa 

Jakie masz objawy ,leje się z niej ,czy się zacina?

Musisz mieć duży przebieg ,one padają po 250 tysiącach najczęściej.

Opublikowano
  • Autor

Kwestia jest tego typu ze miałem stłuczkę (tzn. pani mnie zepchnęła na krawężnik i rozwaliło opone porysowalo felge i porysowalo zderzaka na dole. zdiecia sa na moim profilu ) po oględzinach rzeczoznawcy stwierdził ze przy takim uderzeniu zaleca sie wymiane maglownicy, piasty, i lozyska no i pozostalych uszkodzonych elementow. Dostalem za to ponad 5k euro wiec można szaleć. Wczesniej zrobilem cale zawieszenie przód plus tyl i zostala mi maglownica a ze trafila sie okazja ze za "darmo" a co Ori to ori i bedzie zawias igla. Mialem tez dawac zderzak przod do malowania bo po jezdzie po autostradzie od kamieni dziurki a tego juz nie spoleruje no i trafila sie okazja ze tez za "darmo" wiec czemu nie korzystac 

Bylo E36 320i Coupe

Jest E92 330i

IMG_20220327_143500.jpg

Opublikowano

A ok teraz zobaczyłem ,ja się nauczyłem że czy zrobisz na Ori czy po taniości to przy sprzedaży ,kupujący widzi tylko i wyłącznie raport carvertical bądź inne i od razu albo odpuszcza albo chce urwać z ceny i nie interesuje go ze wszystko na Ori i nie ma śladu po wypadku,ale jak masz możliwość i będziesz długo jeździł autem to czemu nie skorzystać.