Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Pomoc w analizie kodów błedów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem w swoim samochodzie . Od pewnego czasu borykam się z brakiem napięcia na kostce od radia . , Ista pokazuje mi takie błędy :

Przechwytywanie1.thumb.PNG.b929f72096789a640a12c4d40d482940.PNGPrzechwytywanie.thumb.PNG.68ac5210574fd832a253f658e2c42d40.PNGPrzechwytywanieen.thumb.PNG.65e13b5084e6ded52d5ed95c08541f23.PNG

Przekażniki i bezpieczniki mam sprawdzone. Nowy alternator napięcia ksiażkowe .  Wiem jedynie , że te błedy dotyczące comboxa to przez to , że mam nieorginalne radio i system alarmowy nie dziala. Tak samo z dpf , który musze wyprac reszta tych błedów mi nic nie mówi . Jedyne co mi przychodzi do głowy to klema ibs i kabel masowy w skrzynce bezpieczników ponoć to  bolączka tych aut . 

• Administrator
Opublikowano

Tel działa? Może MULF padł?

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano

Odlacz Mulf'a, zaloz petle na swiatlowod i zobacz raz jeszcze

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl