Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Przepraszam! Moderatorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy twierdzą, że fora tematyczne umierają. W klasyfikacji forum  jako użytkownik jestem laikiem ponieważ się zalogowałem tedy i wtedy.

Sam jestem użytkownikiem  aut z Bawarii od 2017 r. Nie boj się  pobrudzić rąk olejem! Ale jak słyszę że Koś będzie mnie opieprzał za wszystko , począwszy od poprawnej polszczyzny  po kwestie techniczne to ja wysiadam. W dzisiejszej rzeczywistości ciężko znaleźć  kogokolwiek kto podpowie lub zrobi coś bezinteresownie, a o podzieleniu swój wiedzą to już cud. Przejrzałem już wiele  for motoryzacyjnych, gdzie tylko czekano jak ktoś się odezwie w nie w tym miejscu gdzie potrzeba. Wynikiem moich spostrzeżeń jest strach, jako użytkownika danego forum przed zabraniem głosu  lub  zdublowaniem  tematu.

Więc proszę o współpracę w celu budowania   jak najlepszej kultury pracy w dziedzinie obsługi i użytkowania pojazdów stworzonych przez koncern   BMW  bez względu na to  czy dane modele były mniej czy bardziej udane. 

Chrzanić przewagę dzięki technice.  Liczy się RADŚĆ z JAZDY!

Moderatorzy!

Liczę się z konsekwencjami. Występuję pod prawdziwymi danymi użytkownika.

• Lubię to! 2

Opublikowano

No cześć 👋

Jak coś to dzielę się wiedzą 😆

• Lubię to! 1
Opublikowano

Witam!! 

Chyba wiem o czym piszesz,bo natknąłem się na jednym z for z hejtem osoby ,która popełniła jakieś błędy ortograficzne.

Możliwe że to Ty,ale jakie to ma znaczenie?

Jeśli polskie społeczeństwo traci tożsamość, to jakie znaczenie ma błędy tego typu.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nigdy bledu nie popelnil....

Hipokryzja....

Ja sam mieszkam od 18 czy 19 lat poza Polska, nie posluguje sie jezykiem polskim na codzien, bo pracujac w miedzynarodowym zespole ciezko zeby ktos cie rozumial w swoim natywnym jezyku.

Moje corki na codzien rozmawiaja plynnie po Niderlandzku i tym jezykiem posluguja sie rowniez w domu...

Jako moderator sam nie uzywam polskich znakow bo musialbym przestawiac klawiature co chwile....

wiec.... 

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl

Opublikowano

Nastały czasy gdzie ludzie twierdzą że wiedzą kosztuje a jak nie wiesz to się nie tykaj i zaplac.. 

Zauważyłem to już na kilku grupach i nie rozumiem tylko jednego czemu ci co nie chcą pomoc są w takich grupach 

A co do ortografii i interpunkcji, zdarzy się każdemu 

• Lubię to! 1