Skocz do zawartości

• Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Podgrzewane lusterka e87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podgrzewanie lusterek działa tylko jak jest lód na przedniej szybie tam gdzie są czujniki. Oryginalnie były lusterka z fotochromami, ale ktoś ukradł i założyłem zwykle i je podpiąłem do kostki. 

Dziś - 3 stopnie i wydrapałem całą szybę i nie grzały. Po godzinie posypałem miejsce czujników śniegiem i po odpaleniu kilkanaście sekund i już lód się topił. 

Już mnie bierze i proszę o pomoc. Czy przyczyną może być, że nie ma oryginałów? 

Opublikowano

Mam ten sam problem i chciałem jakoś wyeliminować błąd od fotochromow zewnętrznych ale nic nie znalazlem. Myślałem o czyms takim jak stosuje sie w VW jako emulator maty zajęcia miejsca (rezystor i diode) ale jak do tej pory nie malem czasu ani chęci tego sprawdzic , a nic konkretnego w necie nie znalazłem nawet na zagranicznych forach. A mam pytanie do jakich kolorow podłączyłem grzanie w klatce?

Bylo E36 320i Coupe

Polish_20240920_133428657_Easy-Resize.com.jpg

Jest E92 330i

IMG_20220327_143500.jpg