Skocz do zawartości

• Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Uśpione moduły przez Inpe

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez TuneX_Automotive,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono. Mam.pytanie a zarazem spory problem z moją e61 525i. Otóż po tym.jak została przyłapana (po kilku godzinach postoju i nie dotykaniu kluczyka) na wybudzanlu radia,kompresora od Nivo i rozladowywaniu aku, w inpie nacisnąłem przycisk "sleep". Tutaj pytanie 20250303_230830.thumb.jpg.31cd868848076aab45b2f72d80e914f3.jpgw jaki sposób teraz te moduły wybudzić bo większość chyba wpadła w śpiączkę. Po kliknięciu "uśpij" zgasł ekran, światło wewnątrz,radio, czujniki parkowania,centralny zamek( po zamknięciu pilotem trzeba otworzyć kluczykiem). Czy ktoś miał kiedyś taka akcję i może podpowiedzieć jak z tego wybrnąć? Z góry dzięki za pomoc

• Rozwiązanie
Opublikowano

kody bledow?

najlepiej podlacz iste, albo zobacz czy nie aktywowales trybu transportowego

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://app.tune-x.com/panel/login

Opublikowano
3 godziny temu, TuneX_Automotive napisał(a):

kody bledow?

najlepiej podlacz iste, albo zobacz czy nie aktywowales trybu transportowego

A na czym polega tryb transportowy? W sensie jakie funkcje dezaktywuje?

Opublikowano
15 godzin temu, Lipson napisał(a):

A na czym polega tryb transportowy? W sensie jakie funkcje dezaktywuje?

przewaznie wszystkie, powodujac oszczedzanie energii w aucie

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://app.tune-x.com/panel/login

Opublikowano
W dniu 5.03.2025 o 22:10, Lipson napisał(a):

Witam szanowne grono. Mam.pytanie a zarazem spory problem z moją e61 525i. Otóż po tym.jak została przyłapana (po kilku godzinach postoju i nie dotykaniu kluczyka) na wybudzanlu radia,kompresora od Nivo i rozladowywaniu aku, w inpie nacisnąłem przycisk "sleep". Tutaj pytanie 20250303_230830.thumb.jpg.31cd868848076aab45b2f72d80e914f3.jpgw jaki sposób teraz te moduły wybudzić bo większość chyba wpadła w śpiączkę. Po kliknięciu "uśpij" zgasł ekran, światło wewnątrz,radio, czujniki parkowania,centralny zamek( po zamknięciu pilotem trzeba otworzyć kluczykiem). Czy ktoś miał kiedyś taka akcję i może podpowiedzieć jak z tego wybrnąć? Z góry dzięki za pomoc

W/g foto aktywowana jest funkcja transportowa.

Opublikowano
W dniu 7.03.2025 o 09:01, gumis44 napisał(a):

W/g foto aktywowana jest funkcja transportowa.

Dzieki za pomoc. Próbowałem wyłączyć za pierwszym razem funkcje transportowa ale nią zadziałało. Po ponownym odpaleniu inpy  wszystko wróciło do normy. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam 

• Lubię to! 1
  • TuneX_Automotive zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...