Skocz do zawartości

• Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje drugie BMW 
E92 325Xi 2010 N53 160kW Automat
Szukałem dość długo wyposażenia jakiego chciałem, niestety nie jest ona na full wypasie, ale chyba ma wszystko czego potrzebuje: radio z bluetooth, cupholdery, skórzane fotele, szyberdach. 
Kupiona w styczniu, walka z wtryskami... na razie wygrywam. Przez to bardziej na głowie dłubanie niż fotografowanie. Została mi jeszcze bolączka z podajnikami pasów pasażera (kierowca już zrobiony) i zaczęła chłodnica gdzieś sikać.
W planach mam jedynie felgi, bo ogromnie pasuje mi jej stockowy wygląd. Taka prosta, elegancka linia. 

Porządne zdjęcia zrobię, ale najpierw mechanika, detailing i dopiero fotki na tle lazurowego wybrzeża. 

IMG_4319.thumb.jpg.f5f09b4cde20767b4985e9cbf2a424e7.jpgIMG_4300.thumb.JPG.f96ce07a3c778e039848a0a05aa4ff95.JPG

• Lubię to! 2

Opublikowano

Cześć 👋 

Na problem z podajnikami najlepsze są nakładki w wydruku 3d ,za każdym razem chwyta pas. 

Opublikowano

siema

gdzieś czytałem ze ponoć wyczyszczenie pasów i ich "wyprasowanie" pomaga 😅

Opublikowano
2 minuty temu, Gejben_91 napisał(a):

siema

gdzieś czytałem ze ponoć wyczyszczenie pasów i ich "wyprasowanie" pomaga 😅

Na kilka razy rozwinięcia pasa ,kiedyś już testowałem wszystkie specyfiki do pasów i prasowanie ,po prostu źle są skonstruowane ramiona ,najłatwiej jest na nie nakleić większe i jest ok a źle też nie wygląda ,jak się kupi z serwisu za 250zł nowy chwytak to i tak po kilku miesiącach jest to samo.

Opublikowano

może i faktycznie tak jest, nie miałem przyjemności z tym walczyć 😅 ostatnio po prostu mi się gdzieś przewinęło że ktoś tak robił i niby pomogło ale na jaki okres czasu to juz nie mam pojęcia  

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

standardowo u mnie też nie działają 😄