Skocz do zawartości

• Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Wtryski problem nie znalezieniem po numerze OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.wtryskiwacz.com/esklep/product/wtryskiwacz-13537798446-bosch-najwyzsza-jakosc-bmw-mini

Masz wersję 177km ,143km ,163km ?

Nadają się do regeneracji ,możesz je spokojnie oddać na regenerację. 

Tylko do firmy która ma już wyrobioną dobrą renomę bo jak zregeneruje jakiś partacz to będziesz miał tylko problemy. 

Opublikowano
17 minut temu, pioteror13 napisał(a):

https://www.wtryskiwacz.com/esklep/product/wtryskiwacz-13537798446-bosch-najwyzsza-jakosc-bmw-mini

Masz wersję 177km ,143km ,163km ?

Nadają się do regeneracji ,możesz je spokojnie oddać na regenerację. 

Tylko do firmy która ma już wyrobioną dobrą renomę bo jak zregeneruje jakiś partacz to będziesz miał tylko problemy. 

Problemy to pojawiły się jak moja nalała benzyny do mojego biednego n47!😆Teraz liczę straty bo przez to że zrobiła koło 20 kilometrów na tym syfie . Auto co prawda wypluło benzynę góra wtryskami . Więc jeszcze tylko wypompowywanie z baku . Filtr paliwa , pompa wysokiego ciśnienia , pompa paliwa w chu pieniędzy i będzie jeździć 🤣 A wracając do wtrysków dzięki wielkie znalazłem gościa e"mc2 czy jakoś tak ma nazwę na tiktoku ponoć jest bezbłędny w regeneracji wtrysków. Więc wysyłam do niego skoro mówisz , że można regenerować . 

Opublikowano

Taka pomyłka w dieslu jest zawsze kosztowna niestety.

Tak ,ten gość robi wtryski których inni się nie podejmują i robi to perfekcyjne.