Skocz do zawartości

• Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Problem z głośnikami e61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna posiadam E61 ostatnio kupiłem adapter bt po montażu było czuć jakby przestał grać lewy głośnik w słupku sprawdziłem kostkę nic nie widać by coś tam nie stykało więc zdemontowalem żeby wysłać na reklamacje że nie działa po czym złożyłem normalnie pod radio kostkę poskładałem i zauważyłem że głośniki w słupkach z lewej prawej strony nie grają a lewy głośnik który jest pod klamka ciszej gra słychać wyraźnie jakby muza grała mocniej z prawej strony 

2.Nie wiem jaki mam system audio gdyż nie mogę dojść do ładu wydaje mi się że hi fi ale nie kompletne

Mam głośniki (co najmniej maskownice)

2 pod fotelami

Dwa głośniki w pod sufitce

4 głośniki w drzwiach (2 w słupkach i dwa pod klamka)

1 głośnik ten w podszybiu 

Ale nie mogę znalesc wzmacniacza w żadnym boczku ani pod podłogą bagażnika żadnej dziwnej kostki ani nic....dziwne jakby ktoś to wyjol to kostki by zostawił itd 

Opublikowano

Wyrzuć ten adapter zamontuj AUX BMW nie lubi takich takich zabawek a szczególnie E60