Skocz do zawarto艣ci
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cze艣膰 Pasjonacie! Mi艂o Ci臋 powita膰 na najlepszym forum BMW.

Aby w pe艂ni korzysta膰 z forum wymagana jest Rejestracja.

apple carplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzien dobry wlasnie ubzduralo mi sie zeby zmienic auto i w sumie zostane przy tym co mam bmw 530 dx tylko bedzie troche mlodszy bo 2020 no i tego co sobie upatrzylem i聽 mam zamiar kupic jak dobrze pujdzie 馃槈 to nie ma w nim聽 apple carplay poprostu trza sobie wykupic ale pomyslalem ze tutaj sie zapytam czy ktos moze zajmuje sie aktywacja聽apple carplay poprostu za mniejsze pieniadze .Wiem ze jak ktos kupuje auto i go stac na to auto to powinno go stac na inne rzeczy takie jak聽apple carplay no ale szczeze poco przeplacac jak moze jest inna morzliwosc naturalnie nie za darmo.聽聽Ktos cos slyszal albo sam sie tym zajmuje ?聽

• Lubi臋 to! 1

Opublikowano

Jezeli bedziesz mial NBT Evo to bez problemu moge ci aktywowac CarPlay.

Albo u mnie na miejscu w Tilburgu, albo zdalnie i do tego potrzebujesz kabel enet.

Kabel enet mozesz kupic tutaj:聽聽https://all4youbycaroline.sumupstore.com/produkt/bmw-enet-interface-do-diagnostyki-i-kodowania-seria-f-g-i

• Super 2

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl

Opublikowano

wielkie dzieki kolego jak juz bede mial auto to sie odezwe do ciebie w razie czego kabel mam ale w sumie jak by mi czas pozwolil i bede mial auto to bym sie do ciebie przejechal poprostu przetestowac auto na krutkiej trasie 馃槈聽i tak jak juz bedzie auto to wysle ci vin zebys mugl sprawdzic czy wogule sie da aktywowac zeby na darmo nie jezdzic no i naturalnie nie ma nic zadarmo jakos sie dogadamy 馃槈

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Przywr贸膰 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...