Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

BimmerTech - Forum BMW

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zamów klubowe naklejki lub koszulkę BimmerTech i wesprzyj rozwój forum 💪 W sprawie zamówienia napisz do admina na PW.

Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Środek pielęgnacyjny do konserwacji skór

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Administrator

Cześć, poleci ktoś jakiś dobry, sprawdzony środek do konserwacji skór? Aktualnie używam colourlock ale średnio jestem zadowolony z niego. Dzięki!

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano

Turtlewax zielony cena nie szokuje a robi robote jak drogie produkty :)

Opublikowano

Od lat używam Gliptone.Dostępny środek do czyszczenia w atomizerze i mleczko do pielęgnacji w opcjach do skór ciemnych i jasnych którego używam od lat i nie widzę powodu do zmiany.Czyści dokładnie a po konserwacji pozostawia lico skóry matowe a w samochodzie zapach świeżo wygarbowanej skóry- mnie bardzo pasuje...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

colourlock używałem do regeneracji kierownicy (skóra - sline) kilka lat temu w moim poprzednim aucie i efekt był bardzo fajny, ale wymagało sporo pracy (przygotowanie podłoża i powtórzeń), a na siedzeniach efekt był przyzwoity.
Rok, może dwa temu używałem też ADBL Leather Kit Box do pielęgnacji foteli no i było ok, a jesienią używałem KOCH-CHEMIE Green Star (Cleaner) i Leather Star (Środek do pielęgnacji skóry). Moim nieobiektywnym zdaniem Koch wypadł lepiej, dlatego będę powtarzał zabieg niedługo (na wiosnę) z chemią Koch.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ADBL daje efekt satynowej skóry

Opublikowano
  • Autor
  • Administrator

Ostatnio trafiłem na środki do czyszczenia i pielęgnacji skór marki Gliptone z USA. Sam przetestowałem je u siebie i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Moim zdaniem to jedne z najlepszych produktów do pielęgnacji skór, z jakich miałem okazję korzystać. Poniżej zostawiam link do zestawu, który kupiłem.

https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-regularnego-czyszczenia-skory-gliptone-gt11-gt15-jakosc-z-usa-16522667282

www.grafidea.pl

Opublikowano
10 godzin temu, DracoBlue napisał(a):

Ostatnio trafiłem na środki do czyszczenia i pielęgnacji skór marki Gliptone z USA. Sam przetestowałem je u siebie i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Moim zdaniem to jedne z najlepszych produktów do pielęgnacji skór, z jakich miałem okazję korzystać. Poniżej zostawiam link do zestawu, który kupiłem.

https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-regularnego-czyszczenia-skory-gliptone-gt11-gt15-jakosc-z-usa-16522667282

Uwielbiam Gliptona tylko jego zapach … męczy mnie

Opublikowano
  • Autor
  • Administrator

wcześniej miałem gt13.5 i faktycznie zapach był męczący, zmieniłem na gt11 i moim zdaniem jest dużo lepiej, nie daje tak po nosie.

www.grafidea.pl