Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Koszulki z logo BimmerTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Cześć! Pracuję nad projektem koszulki Bimmertech i chciałbym zapytać, czy bylibyście nią zainteresowani. Macie może jakieś pomysły lub sugestie? Zastanawiałem się nad umieszczeniem małego logo na piersi i większego na plecach, ale to podniesie koszt koszulki w porównaniu do opcji z jednym logo z przodu. Co o tym sądzicie?

44.jpg

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano

Może jestem za krótko na forum ale moim skromnym zdaniem tak jak napisałeś ze na piersi logo, a na plecach napis Bimmertech Poland. Ale to tylko moje zdanie 

Jaka by była mniej więcej cena takiej koszulki ?

Bylo E36 320i Coupe

Polish_20240920_133428657_Easy-Resize.com.jpg

Jest E92 330i

IMG_20220327_143500.jpg

• Administrator
Opublikowano

Wszystko zależy od ilości nadruków, metody nadruku oraz jakości koszulki. Będę mógł coś więcej powiedzieć jak otrzymam wycenę.  Celuje bardziej w lepszą jakość.

• Lubię to! 1

www.grafidea.pl

Opublikowano

według mnie zamiast nadruku lepiej by było zrobić mały haft na piersi, nie bawić się w tył, dłużej przeżyją a przy okazji będą bardziej uniwersalne do noszenia na codzień i będą wyglądać bardziej premium, chętnie zakupie jak sie pojawią, w sumie fjany by był pomysł ogarnięcia takich polówek, to już w ogóle inna liga.

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

I na czym stanęło z koszulkami klubowymi ? Mam jeszcze mały pomysł odnośnie zawieszek zapachowych klubowych , chyba że był już taki pomysł. Mam juz jedną z Syndykatu ale już wyblakł w planuje kupić jakiś konkretny a fajnie by bylo mieć taki klubowy 😅. I może przypadkiem widząc w aucie taką zawieszkę by sie spotkało kogoś z forum gdzieś w jakimś mieście 😅 

Tu znalazłem jakąś firme tak dla przykładu https://swiatzawieszek.pl/produkt/drzewko-zapachowe-do-samochodu-w-ksztalcie-kola-z-logo/

zawieszka.png

Edytowane przez pinokio177

Bylo E36 320i Coupe

Polish_20240920_133428657_Easy-Resize.com.jpg

Jest E92 330i

IMG_20220327_143500.jpg

• Administrator
Opublikowano

@pinokio177 czekam na wypowiedzenie się większego grona osób. Jeśli chodzi o zawieszki zapachowe bdb pomysł, tylko z tym że nie możemy używać logo BMW, bardziej coś takiego jak w załączniku.

1x.jpg

• Super 1

www.grafidea.pl