Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Jest już nas prawie 3000!

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Cześć wszystkim!

Chciałem tylko powiedzieć, że jest nas już prawie 3000 i jestem mega zadowolony z poziomu dyskusji. Zero cebulactwa, jak to często bywa na grupach na Facebooku. Dokładnie o to mi chodziło, kiedy tworzyłem tę społeczność!

Dzięki wszystkim za świetną atmosferę i merytoryczne rozmowy!

• Lubię to! 2

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano

Cieszę się że jest tyle osób ,hmm tylko mam jedną sugestie dla użytkowników najbardziej aktywnych powinno być więcej limitu mb na zamieszczanie załączników.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Im nas więcej, tym lepiej zawsze są nowe tematy i wiadomości z których można czerpać wiedzę 🙂

• Administrator
Opublikowano
W dniu 10.09.2024 o 13:26, pioteror13 napisał(a):

Cieszę się że jest tyle osób ,hmm tylko mam jedną sugestie dla użytkowników najbardziej aktywnych powinno być więcej limitu mb na zamieszczanie załączników.

Zwiększyłem trochę limit, natomiast niestety nie mogę zwiększyć go do dużych rozmiarów, ponieważ takie forum za rok, dwa będzie mieć taką wagę w GB, że koszty utrzymania będą kosmiczne 🤣

www.grafidea.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 11.09.2024 o 23:30, DracoBlue napisał(a):

Zwiększyłem trochę limit, natomiast niestety nie mogę zwiększyć go do dużych rozmiarów, ponieważ takie forum za rok, dwa będzie mieć taką wagę w GB, że koszty utrzymania będą kosmiczne 🤣

to może pora na rangi płatne które będą mogli otrzymać aktywni uzytkownicy, wiem, że to takie troche śliskie, ale no w takim wypadku może już nie być innych możliwości

• Administrator
Opublikowano

@M4T3US2 każda osoba, która przekazała darowiznę na utrzymanie forum otrzymuje rangę VIP

www.grafidea.pl