Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

BMW E91 LCI

M4T3US2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nastała pora, gdzie chciałbym przesiąść się na coś nowszego stąd decyzja o sprzedaży mojego Touringa.

IMG_7934.thumb.jpeg.a4f0b71fb23335f9884626fa3fe57a28.jpeg
Zakres napraw i modyfikacji chyba najlepiej opisze prezentacja autka na forum:

Jeżeli ktoś z forum byłby zainteresowany, na pewno dogadali byśmy się z ceną i szczegółami, chętnie odpowiem na wszystkie pytania, bo nie chce, żeby ktoś był czymkolwiek rozczarowany , autko chce sprzedać nie sprzedawać, poniżej podrzucę link do aukcji:
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-3-bmw-e91-lci-318d-ID6GRcaV.html

• Lubię to! 1

• Administrator
Opublikowano

@M4T3US2 co nowego w planach? 🙂 

• Lubię to! 1

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano
53 minuty temu, DracoBlue napisał(a):

@M4T3US2 co nowego w planach? 🙂 

Jeżeli uda mi się sprawnie sprzedać obecną, najchętniej strzelał bym w poliftowe f31, ale no na razie chciałbym znaleźć dobry dom dla tej, bo w sumie już nie wiele jej potrzeba i szkoda by mi było, gdyby ktoś teraz ją zajeździł.

Opublikowano

No niestety nie wiesz na kogo trafi czy bedzie to pasjonat czy jakis"sebix" co bedzie upalał gdzie sie da i skończy na jakimś drzewie czy innej przeszkodzie co mu na drodze wyrośnie 😅 ja też myślę od dłuższego czasu o kupnie f11 jako drugie auto bo przy rodzinie to jednak w trasy przydaje sie większe auto, żona mowi ze trzeba sprzedać e92 ale wie ze nie sprzedam bo to moje oczko w głowie i za cholerę nie sprzedam 😅 wole mojego starego klekota 1.9tdi sprzedać 😅

Bylo E36 320i Coupe

Polish_20240920_133428657_Easy-Resize.com.jpg

Jest E92 330i

IMG_20220327_143500.jpg

Opublikowano

A to też masz rację,  no zobaczymy co z tego wyjdzie, najbardziej cieszyłbym się jak by wziął to ktoś z forum, byłbym pewny, że trafi w dobre ręce i jeszcze je zobaczę, no ale cóż, chciałbym po prostu raz sobie pozwolić na coś chodź odrobinę nowszego i zobaczyć czy to dla mnie, chodź i tak nadal w serduszku mam grzebanie w starych zgrobkach i na pewno do tego jeszcze wróce

Opublikowano

Powodzenia w sprzedazy.

Moja F11 tez juz wystawiona.....

od 3 dni bujam sie nowa "loszka"

• Super 1

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 2.11.2024 o 23:29, TuneX_Automotive napisał(a):

Powodzenia w sprzedazy.

Moja F11 tez juz wystawiona.....

od 3 dni bujam sie nowa "loszka"

Gratuluje taki to pożyje 😄

• Lubię to! 1
Opublikowano

Temat do zamknięcia udało znaleźć się nowego właściciela, mam nadzieję ze zrobi co jest jeszcze do zrobienia, zadba dalej. Także powoli można zacząć poszukiwania czegoś nowego 😛

• Super 2
  • DracoBlue zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...