Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Dziękuje za przyjęcie, nowy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, z góry dziękuje za pomoc. Jeśli coś sam będę wiedział to też chętnie pomoge. Czy na forum jest jakaś opcja, żeby dostawać info o nowych tematach i postach już w temacie którym uczestniczymy. Moim obecnym autkiem jest bmw 428i jeśli są tu jacyś spece chętnie posłucham mądrego człowieka, a i kto wie może i ja coś podpowiem, pomogę.

Do usłyszenia Pozdro Sobotka !

Opublikowano

Czy jest tu ktoś kto posiada instalke, cały kompletny porgram ISTA+pl ? Ręce m,i opadają bo już robiłem z dwóch różnych źródeł i nic. Nawet na dysk C istaluje  i nic nie działą 😞

Opublikowano

Cześć 👋 

Żeby ktoś ci to udostępnił musisz być aktywnym na forum ,tutaj są na forum gotowce ,ale tak jak mówiłem musisz najpierw trochę na forum pobyć ,udzielać się i dostaniesz dostęp. 

Powiem tak jak dla mnie najwygodniej jest używać laucha bądź innych skanerów ,zrobię nimi wszystko w każdym aucie a istą często nie da się kilku rzeczy zrobić,lepiej moim zdaniem jest zainwestować w autela lub laucha.

• Lubię to! 1
Opublikowano
9 godzin temu, sobotka napisał(a):

Czy jest tu ktoś kto posiada instalke, cały kompletny porgram ISTA+pl ? Ręce m,i opadają bo już robiłem z dwóch różnych źródeł i nic. Nawet na dysk C istaluje  i nic nie działą 😞

Dostep do plikow uzyskasz jak bedziesz aktywnym uzytkownikiem forum,

Osobiscie udostepnilem tutaj instalacje Isty ktora jest 1-dno przyciskowa, nic nie trzeba kopiowac, przenosic.

• Lubię to! 2

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl

Opublikowano
W dniu 21.12.2024 o 08:42, pioteror13 napisał(a):

Cześć 👋 

Żeby ktoś ci to udostępnił musisz być aktywnym na forum ,tutaj są na forum gotowce ,ale tak jak mówiłem musisz najpierw trochę na forum pobyć ,udzielać się i dostaniesz dostęp. 

Powiem tak jak dla mnie najwygodniej jest używać laucha bądź innych skanerów ,zrobię nimi wszystko w każdym aucie a istą często nie da się kilku rzeczy zrobić,lepiej moim zdaniem jest zainwestować w autela lub laucha.

Mółbyś napiosać pełne nazwy i wersję jaką masz na myśli ? Dla mnie to już połowa sikcesu haha Jeśli miałem wymienioną : lampe, akumulator i termostat to raczej muszę je zakodować. Jakie są Twoje przemyślenia na ten temat ? Co byś polecił, prostego działającego 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, sobotka napisał(a):

Mółbyś napiosać pełne nazwy i wersję jaką masz na myśli ? Dla mnie to już połowa sikcesu haha Jeśli miałem wymienioną : lampe, akumulator i termostat to raczej muszę je zakodować. Jakie są Twoje przemyślenia na ten temat ? Co byś polecił, prostego działającego 🙂

https://a.aliexpress.com/_EjRoeeG

Jak dobrze poszukasz to taniej znajdziesz kingsbolen 

Kiedyś kupił go kolega Copretti z forum za moją namową i kodował lampy w F10  ,z nim pogadaj.

• Lubię to! 1
Opublikowano
W dniu 23.12.2024 o 20:51, sobotka napisał(a):

Lampy nie kodujesz tylko modul TMS...

Akumulator jak zalozony identyczny to tylko rejestracja wymiany,

Termostatu sie nie koduje

• Lubię to! 1

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl