Skocz do zawartości
  • Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Bluetooth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jest możliwe w x3 e83 2007 , odtwarzać dźwięk z telefonu przez bluetooth,?

Telefon sparowany, zestaw głośnomówiący funkcjonuje.

Dodam,że z tyłu , na środkowym panelu jest gniazdo pod które można podłączyć telefon i odsłuchać dźwięk.

Pozdrawiam.

Opublikowano

2007r , masz wersje z navi? jeżeli tak to masz ccc, ona obsługuje tylko możliwość zestawu głośnomówiącego przez bluetooth, jedyne co możesz sobie dokupić moduł do wpięcia za radio, lub uniwersalny moduł bt wpinany pod złącze jack o którym mówisz.

Opublikowano
W dniu 19.01.2025 o 00:16, przemol napisał(a):

Cześć!

Jest możliwe w x3 e83 2007 , odtwarzać dźwięk z telefonu przez bluetooth,?

Telefon sparowany, zestaw głośnomówiący funkcjonuje.

Dodam,że z tyłu , na środkowym panelu jest gniazdo pod które można podłączyć telefon i odsłuchać dźwięk.

Pozdrawiam.

jezeli masz ccc to nie ma opcji.

natomiast majac CIC + Combox wtedy jak najbardziej.

najtaniej na dzien dzisiejszy albo montaz przewodu aux + kodowanie albo transmiter FM

• Lubię to! 1

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://ecufilesperformance.nl

Opublikowano
4 godziny temu, TuneX_Automotive napisał(a):

jezeli masz ccc to nie ma opcji.

natomiast majac CIC + Combox wtedy jak najbardziej.

najtaniej na dzien dzisiejszy albo montaz przewodu aux + kodowanie albo transmiter FM

na pewno ma ccc w 7r prawie nie realne jest cic

• Lubię to! 1
  • Administrator
Opublikowano
4 godziny temu, Gejben_91 napisał(a):

osobiście nie testowałem u siebie bo kupiłem radio z androidem,ale znajomy ma u siebie w e91 taki i śmiga bez problemu 

https://allegro.pl/oferta/adapter-bluetooth-dla-bmw-x3-e83-bezinwazyjny-14336306224

image.thumb.png.9f9040000564d61f43041b081d515b95.png

Mam to u siebie w BMW E60, działa bardzo dobrze 😉 

• Lubię to! 1

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano

Siemka, też posiadam moduł, który wrzucił @Gejben_91 w e61. Jedyne co to odtwarza dźwięk dużo ciszej niż można puścić z radia czy CD. Mam trochę zmodyfikowany seryjny zestaw audio, więc na całkowitej serii też będzie ciszej. Jeżeli nie chcesz przejść na CIC to najlepsze pod względem jakość/ głośność jest wypalanie płyt i wrzucania w zmieniarkę

• Lubię to! 1
  • Administrator
Opublikowano

@entere5 kiedy kupowałeś? ja mam tą ostatnią generację i gra to może odrobinę ciszej niż z płyty CD ale tragedii nie ma, ponoć wcześniejsze wersje interfejsu miały ten problem.

www.grafidea.pl

Opublikowano

Witajcie!!

Dziękuję za tak obfite odpowiedzi 😉

Nie mam niestety CIC i tak właśnie myślałem nad wyciągnięciem gniazda jack ma pulpit,albo jak sugerujecie ten moduł .

Tylko jak wrzucę moduł ,to czy nie będzie problemu z zestawem głośno mówiącym w aucie? 

Tak na marginesie,miałem i używałem przez jakiś czas androida ,ale nie dopasował mi.

Jak co to jest na sprzedaż ,był zamontowany około tygodnia co też obtym pisałem w czasie Świąt .

Pozdrawiam. 

• Administrator
Opublikowano

Nie będzie problemu z systemem głośnomówiącym. 

• Lubię to! 1

www.grafidea.pl