Skocz do zawartości

• Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Dopisanie serwisu olejowego do NBT EVO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jestem świeżo po zmianie oleju w moim wozie. Dla swojego spokoju i świadomości chciałem wbić sobie wymianę w el. książkę serwisową. Na internecie jest fajny poradnik gdzie kolega pokazuje co dokładnie zrobić poprzez aplikacje SHM jednak jest mały haczyk którego do końca nie rozumiem. przed wbiciem nowych wpisów jest informacja że wcześniejsze wpisy zostają usunięte. 

I teraz nasuwa sie pytanie czy wszystkie wpisy ktore są wbite jako serwis bmw- czyli pokazują się również w KASIO. znikną ?

Może ktoś z was już to testował i wypowie się na ten temat. Pozdro

Opublikowano

U mnie znikły, dobrze że miałem jeszcze w formie papierowej to na nowo edytowałem od najstarszego do nowego wpisu 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Czyli bez sensu trochę. No nic, pozostaje wieszać karteczki pod maską 😛 Dziekuję za informacje.

Opublikowano
45 minut temu, KAPER napisał(a):

Czyli bez sensu trochę. No nic, pozostaje wieszać karteczki pod maską 😛 Dziekuję za informacje.

ja wrzucam na serwer BMW i w przypadku NBT Evo / MGU  z usluga Connected Drive aktualizuja sie zdalnie

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://app.tune-x.com/panel/login

Opublikowano
12 godzin temu, TuneX_Automotive napisał(a):

ja wrzucam na serwer BMW i w przypadku NBT Evo / MGU  z usluga Connected Drive aktualizuja sie zdalnie

ciężko to ogarnąć we własnym zakresie?

Opublikowano
3 godziny temu, M4T3US2 napisał(a):

ciężko to ogarnąć we własnym zakresie?

dostep do AOS musisz miec

• Lubię to! 2
  • Super 1

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://app.tune-x.com/panel/login

Opublikowano

Czyli coś co jest nie osiągalne dla kowalskiego grzebiącego tylko przy swoim aucie 😛