Skocz do zawartości

• Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

ocena ogłoszenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak na szybko rzuciło mi się to, że niby hamulce zrobione, zaciski pomalowanie, ale na sprężynki już 50zł szkoda, ogółem nie wygląda źle, szkoda że jest na żarówie, pytanie czy ma fakturę na rozrząd itp, i czy wie na czym to było robione (orginał, zamiennik), przebieg wygląda na ori,  najbardziej przebieg widać na fotelu kierowcy i na łączniu skór na kierownicy, tutaj wygląda to ładnie, masz w ogłoszeniu vin, możesz napisać do naszego forumowego kolegi @TuneX_Automotive  myślę że warto skorzystać z jego usług w sprawie historii.
Na zegarach jest wykrzyknik, pytanie czy to wina nie wiem spalonej żarówki czy nieskasowanego serwisu czy czegoś poważniejszego, trzeba wejść w komputer i sprawdzić.
A tak to co, wyprane wyplakowane jak to do sprzedaży.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kolega miał Po E61 3.0d  i znowu ma E61 😂😂to nie BMW silnik 3cylindrowy iPali jak smok

Opublikowano
W dniu 11.05.2025 o 04:46, Mapa 4 napisał(a):

Kolega miał Po E61 3.0d  i znowu ma E61 😂😂to nie BMW silnik 3cylindrowy iPali jak smok

to bardzo dobry silnik nie jest mistrzem prostej, ale jest prosty w obsłudze i jeżeli się o niego dba bezawaryjny, bardzo dobrze radzi sobie w użytkowniu miejskim i wcale nie pali jak smok jak się nie depta cały czas, tylko nauczy jeżdzić normalnie i spokojnie.