Skocz do zawartości

• Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

ISTA-D Rheingold 4.01 + spolszczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To normalne że po instalacji isty inpa nie chce się połączyć z dme? Po deinstalacji wszystkiego i instalacji samej inpy znów działa

E39 m62 okrągłe złącze 

Opublikowano
7 godzin temu, ZwyklyPatryk napisał(a):

To normalne że po instalacji isty inpa nie chce się połączyć z dme? Po deinstalacji wszystkiego i instalacji samej inpy znów działa

E39 m62 okrągłe złącze 

Nie, ista i inpa po wlasciwej instalacji dzialaja normalnie w obu przypadkach

Potrzebujesz pliki tuningowe? Stage 1 / EGR Off / DPF Off / AdBlue OFF / inne?

https://app.tune-x.com/panel/login

Opublikowano

A czy ta ista 4.39.20 będzie mi śmigać z e39 przedliftem czy lepiej pobrać rheingold? 

Opublikowano
11 godzin temu, ZwyklyPatryk napisał(a):

A czy ta ista 4.39.20 będzie mi śmigać z e39 przedliftem czy lepiej pobrać rheingold? 

Rheingold i Ista to jedno i to samo

Ja uzywam 4.39.20 caly czas, ostatnio mialem 2x E39 do zrobienia i smiga az milo.

Online dostep takze mam, ale uzywam jak trzeba cos przeprogramowac

Opublikowano
9 godzin temu, TuneX_Automotive napisał(a):

Rheingold i Ista to jedno i to samo

Ja uzywam 4.39.20 caly czas, ostatnio mialem 2x E39 do zrobienia i smiga az milo.

Online dostep takze mam, ale uzywam jak trzeba cos przeprogramowac

A ja mam pytanie odnośnie tej isty 4.39.20 czy jej instalacja jest taka sama jak załączona instrukcja do starszej wersji? Czy starszą wersję mam usunąć z kompa? Czy muszę zostawić pakiet INPA ? i na koniec, z linku do nowszej wersji mam porać wszystkie pliki czy tylko jakieś pojedyncze, i co znaczy instalacja jednoklikowa?  Dziękuję i proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano
15 godzin temu, kokolino1 napisał(a):

A ja mam pytanie odnośnie tej isty 4.39.20 czy jej instalacja jest taka sama jak załączona instrukcja do starszej wersji? Czy starszą wersję mam usunąć z kompa? Czy muszę zostawić pakiet INPA ? i na koniec, z linku do nowszej wersji mam porać wszystkie pliki czy tylko jakieś pojedyncze, i co znaczy instalacja jednoklikowa?  Dziękuję i proszę o wyrozumiałość.

- Wyrzuc stare Iste,

- Pakiet Inpy musisz miec.

- Sciagasz wszystko

Jednoklikowa -> odpalasz instalator (istaxxxxxx.exe) -> potem klikasz Dalej->Dalej-> dalej . Tak jakbys gre instalowal 🙂

• Lubię to! 1

Opublikowano

niestety pokazuje że link niedostępny

• Administrator
Opublikowano

@misieke39 linki są dostępne dla aktywnych użytkowników, a Twoje konto jest nowe.

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

Opublikowano

Dlaczego nie mogę pobrać po rejestracji konta ?

Opublikowano

posiada ktoś instrukcje instalacji ista plus spis wszystkich plików które należy pobrac? kiedyś była taka iinstrukcja na bimmertech ale teraz widze że ,,strona w budowie,,

Opublikowano

Ja mam jeszcze jedno pytanie, ista 4.39.20 jest dość sporych rozmiarów a ja nie mam tyle miejsca na dysku  C czy można ją zainstalować na innej partycji czy koniecznie musi być C ? Nie znalazłem info na ten temat, jedynie starsza wersja że musi być na C. Pozdrawiam

Opublikowano
11 godzin temu, kokolino1 napisał(a):

Ja mam jeszcze jedno pytanie, ista 4.39.20 jest dość sporych rozmiarów a ja nie mam tyle miejsca na dysku  C czy można ją zainstalować na innej partycji czy koniecznie musi być C ? Nie znalazłem info na ten temat, jedynie starsza wersja że musi być na C. Pozdrawiam

mozna na innej

Opublikowano

dlaczego link jest nieaktywny?

Opublikowano

bo nie jesteś aktywnym użytkownikiem, cokolwiek to znaczy 🙂