Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

BimmerTech - Forum BMW

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zamów klubowe naklejki lub koszulkę BimmerTech i wesprzyj rozwój forum 💪 W sprawie zamówienia napisz do admina na PW.

Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Problem z centralnym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. 

mam problem z pilotem od centralnego kluczyka.

kupilem E61 w czerwcu tego roku. Nie było żadnych problemów. Pewnego razu pilot przestał działać. Centralny z przycisku w środku dziala. Po kilku godzinach jak ręką odjął wszystko zaczęło działać. Kluczyk zamyka i otwiera. Zapomniałem o tym. Wczoraj znowu mi się to zdarzyło, idę do samochodu i kluczyk nie działa.

modul diversity oraz wiązka w klapie była robiona przez poprzedniego właściciela w tamtym roku i wymieniona dodatkowo bateria w kluczyku. Co to może być? 

Kluczyk działa przez dłuższy czas, a czasami przyjdzie randomowa chwila w której w ogóle nie działa. Potem sam się naprawia i już znowu działa. 
E61 LCI 2007 rok. 

Opublikowano

Jeżeli dzieje się to losowo to wygląda znowu na to, że coś nie łączy, sprawdziłbym tą wiązkę jeszcze raz, może była zrobiona ale znowu coś się przerwało. Bateria w kluczyku może też nie rozwiązać problemu, bo może być też problem z samym ładowaniem kluczyka.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam inny problem z centralnym jak zamknę auto to po chwili się otwiera i tak parę razy, jak wtuce z autem po zgaszeniu auta centralny zaczyna dziwnie cykać jak by się chciał zamknać ale coś go blokowało

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może znów moduł diversity siadł. Albo jakiś problem z anteną w spojlerze klapy