Skocz do zawartości

• Witaj na BimmerTech.pl

Cześć Pasjonacie! Miło Cię powitać na najlepszym forum BMW.

Aby w pełni korzystać z forum wymagana jest Rejestracja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@DracoBlue zdecydowałem się kupić kabel enet z przelotka na USB c żeby mieć też pod laptopa iste, napisałeś że trzeba w telefonie zmienić IP itd ale przy łączeniu bezpośrednio przez USB jest to potrzebne czy sam złapie połączenie? 

• Lubię to! 1
  • 5 tygodni później...

Opublikowano

Czy bimmertool mi śmignie z e39 m62 przedliftem? (okrągłe złącze). Przejściówki mam i inpa na nich działała ale pytam o sam program

Opublikowano

Witam, czy bimmertoolem można przypisać nową lampe? Posiadam BMW G01 2023 rok czy z aplikacji mogę ją zakodować? stare moduły z lampy mam, niestety ta nowa lampa ma inne numery, podpiąłem te moduły i teraz potrzebuje je zakodować , czy ta aplikacja to ogarnie? czy tylko i wyłącznie esys?

Opublikowano

Siemka, czy aplikacja bimmertool lite z wpisana licencja na pełną wersję jest identyczna z normalną wersja ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@pawelgawel czy udostępniłbyś mi kod do BmmerTool? Masz zablokowane wysyłanie do Ciebie wiadomości.

• Lubię to! 1
  • Administrator
Opublikowano

@krystianwrt nie takiej opcji nie ma. Zrobisz to ISTA

• Lubię to! 1

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl

• Administrator
Opublikowano

@ZwyklyPatryk jest w opcjach wybor E39, musiałbyś sprawdzić 🙂 Jeśli wersja lite będzie działać to wersja pełna również.

BMW E60 530d 218km + chip

Olej: Ravenol VST 5w40 + Archoil AR9200 v2

www.grafidea.pl